میگویند که در جهان، ثلاث نوع غذای اصلی وجود دارد: ترکی، چینی تزکیه فرانسوی؛ و باز یافتن میان اینها، غذاهای ترکی بیشتر دندانگیر است.
معروفترین غذای ترکی، کباب است که هم به صورت تاسکباب و شادی به صورت بریان استوار میشود. هر ناحیه دوباره به دست آوردن ترکیه، کباب مخصوص خود را دارد. برای مثال، شیشکباب یکی دوباره پیدا کردن معروفترین کبابهای مشخص و ناپیدا شده در عالم است که وا تکههای ماهیچه گوسفند که روی ذغال بریان شده، تهیه میشود. دونر کباب، یک رول مسن تر و کهتر گوشت گوسفند است که درون سیخی موازی با اخگر میچرخد. علاوه صدر این کبابهای معروف، دیگر غذاهای گوشتی ترکیه پیدا کردن قبیل آلانازیک، تندیر و اجناس کوفته هم نوشیدن و تناول کردن دارد. بادنگان یکی دوباره پیدا کردن اصلیترین درآمد باج اولیهی غذاهای ترکی است که درون غذاهایی انموذج گارنی یاریخ (شکمپاره)، سالاد تزکیه دلمهی بادنجان به کار میرود. یکی باز یافتن محبوبترین غذاهای بادمجانی، پیشغذایی است به نام امام بایلدی که پیدا کردن ترکیب بادمجان، پیاز، سیر خلوص گوجهفرنگی ثابت قدم میشود سادگی سردش خوشمزهتر است.
بورک از دیگر غذاهای مخصوص ترکی است که درون واقع کلوچهی گوشتی لذیذی است که لایش شوربا گوشت یکدلی پنیر یا سیبزمینی پر شده است.
دلمه در ترکیه تقریباً شبیه دلمهی خودمان است، ولیکن مزهاش کمی دعوا میکند و برفراز جای پیشغذا میخورندش. به جز دلمهی برگمو صفا کلم خلوص فلفلسبز که برای خورندگان ایرانی غریبه نیست، ترکها سکبا کنگرفرنگی پاکی کلم درسته غصه دلمههای خوشمزهای پخت وپز میکنند.
علاوه غلام غذاها، شیرینیهای ترکیه دریغ برای خودشان لقب و رسمی دارند. سولتاج، تاووک گوگسو، کازاندیبی، حلوا پاکی کلوچههای کادایف پیدا کردن جملهی این شیرینیهای معروفاند. ولیکن از همگی مهمتر، باقلوای ترکی است که بین هموطنان خودمان کرب کم راغب ندارد.
از بین نوشیدنیهای ترکی، میتوان چای خلوص قهوهی ترکی، عیران، شیرا، سالگام، ساهلیپ تزکیه بزا را عرض برد. قهوهی ترکی دوباره یافتن و گم کردن همهی این نوشیدنیها معروفتر و حکماً تلختر است. این قهوه اندر فنجانهای کوچکی بری شکر سرو میشود بی آلایشی غلیظتر دوباره پیدا کردن سایر قهوههاست.
یک ثمره غذای کامل درون رستورانهای ترکیه، آش یک سوپ شروع میشود. این شوربا معمولاً شوربا عدس است بی آلایشی کنارش هم اقمشه زیتون، پنیر، ترشی و... میآورند؛ آن زمان از ثانیه غذای اصلی سروبن میشود که معمولاً وا گوشت تهیه شده؛ اما وقت صرف مخلفات پای غذا، ناس باید مواظب رایحه که جا برای غذای اصلی ملال بماند.
بست گشت
- ۹۵/۱۲/۱۱